Zoek op trefwoord

Priklocaties en data

Op deze plekken zijn vaccinatiedagen en inloopspreekuren

Tot de kleuterleeftijd vaccineren wij kinderen op onze CJG-locaties, maar voor kinderen van 9 jaar en ouder organiseren wij speciale vaccinatiedagen.

Let op: wij geven geen vaccinaties tegen het coronavirus. Informatie over vaccineren tegen het coronavirus bij jongeren van 12 tot 17 jaar vind je op de website van de Rijksoverheid.

Door je te laten vaccineren tegen de 12 infectieziekten help je mee aan groepsimmuniteit. Je beschermt dus jezelf én anderen. Daarom organiseert het CJG in de regio Rotterdam-Rijnmond vaccinatiedagen. Er is altijd wel een priklocatie bij jou in de buurt. Voor jouw en onze veiligheid houden we ons aan de coronamaatregelen zoals een gezondheidscheck, vaste looproutes, handen desinfecteren en 1,5 meter afstand houden. Ook draagt iedereen een mondkapje. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Ben je uitgenodigd, kom dan bij voorkeur met maximaal 1 begeleider. Kun je niet op het aangegeven tijdstip? Kom dan op een ander moment of ga naar een andere priklocatie. Dit hoef je niet vooraf aan ons te melden. Heb je vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op onze contactpagina.

Zoek jouw priklocatie

Hieronder zie je onze 12 priklocaties en de data waarop wij vaccinatiedagen organiseren. Wil je weten welke locatie voor jou het dichtstbij is? Vul dan de 4 cijfers van jouw postcode in.

Wat moet je meenemen?

  • Identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar)

Vaccinatiekaart kwijt?

Dat kan gebeuren. Meld het bij binnenkomst en we helpen je verder.

Er zijn geen priklocaties en data beschikbaar.
Probeer het later nog eens.
Belangrijk: corona en jouw afspraak
De coronamaatregelen veranderen vaak. Kan jouw afspraak doorgaan en wat is belangrijk om vooraf te weten? Kijk op centrumvoorjeugdengezin.nl/mijnafspraak!